Första valborg i stugan!

IMG_6543.JPG

Hello darlings

Mot all förväntan fick jag fira valborg framför en brasa! Covid satte stopp för brasor, firanden och samlingar överallt, vilket inte direkt höjde förväntningarna på kvällen. Turligt nog krattade jag ihop massa löv och kvistar förra helgen som bara låg och väntade på att bli uppeldade - förslagsvis i en majbrasa! Egentligen skulle jag varit fast som jour på jobbet men supergulliga Linn tog över vid lunch så jag kunde åka tidigare<3

Efter god mat på valborgskvällen blev det bubbel, valborgssång på bärbara högtalaren och mys framför brasan på tomten hos pappa. Faktiskt en av de bättre valborgarna jag haft! Vädret var mysigt och för första gången på länge spenderade jag inte valborg med att frysa i hagel.

Utöver mys vid en brasa under en stjärnklar himmel hann vi även med att fika vid vattnet, äta pannkakor, plantera i trädgården, måla hyllor och konsoller och ha filmkväll (självklart med stolthet och fördom). En panghelg!

Innan min helg på landet blev det lunch med vänner på primo, kakfest för att orka med veckan och massa, massa, jobb. I vanlig ordning. Jag skrev även på mitt avtal för tillsvidare, vilket känns delvis som en deal med djävulen men samtidigt också väldigt skönt med tryggheten.

Previous
Previous

Hembakatdagen

Next
Next

Livet på landet